• Pagina se reincarca automat odata la 3 minute !!

RegulamentLicitatia poate fi vizualizata si dupa finalizare !

Atentie la cererea mai multor utilizatori incepand cu data de 20.09.2020 cand o sa plasati oferta nu o sa va mai apara NUMELE si PRENUMELE o sa apara NUMELE DE UTILIZATOR care il puneti la cont (ex jhon, marin45 jack2019, janssen etc ) !!!

Castigatorul unei licitatii are obligatia sa ia legatura cu organizatorul in maxim 48 de ore de la terminarea licitatiei pentru a oferi detaliile necesare expedierii porumbelului.

Atentie ! Licitatiile Active se gasesc la > Licitatii

Termenul de achitare a porumbelului este de 7 zile lucratoare de la data comunicarii modalitatii de plata. In cazul in care porumbelul nu se achita in acest interval, pierdeti dreptul de cumparare a acestuia !!

Dupa achitarea porumbelului in teremenul stabilit mai sus o sa fiti contactat pentru detalii de expediere. Expedierea se poate face cu o sursa a cumparatorului sau se poate apela la cei care se ocupa cu transportul porumbeilor.

Cumparatorul suporta costurile livrarii

Termenul licitatiei va fi prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei !

De exemplu licitatia se inchide la ora 21:00 un utilizator a plasat oferta la un porumbel la ora 20:46 acest porumbel la care a fost plasata oferta se mai prelungeste automat +15 min ! daca dupa ora 21:00:01 se mai palseaza inca o oferta licitatia se mai prelungeste automat +15 min si tot asa ! exemplu : 21:15 21:30 21:45 22:00 etc

Comentariile sunt închise.